Sunday, September 8, 2013

LAMA MENGHILANG DAN MENYEPI...



Asalamualaikum w.b.t..

Lamanyer terbiar blog nie..langsung x terusik dan x ter"update"..sgt2 lama..berbulan2 rasanyer..bukan x nk update tp x de apa yg nk di"update"kan..huhuhu..persiapan nk kawen pn dh behenti serta merta..x de nk wat apa..apa yg dh di"book" pn dh selamat dicancel...nasib la mereka2 memahami keadaan lala..nak kata sedih ada sikit2 tp kitakan hanya mampu merancang,Allah yg menetukan segalanya..

Ok la..nie nk kongsi ngn bakal2 b2b 2013 dan 2014 yg berada di kawasan utara nie terutama kt kedah..nak2 org aloq staq..13-15 September 2013 nie ada FESTIVAL KERJA KAHWIN dekat UKIR MALL ALOR SETAR...singgah la ramai2 yer..lala pn nk p..nk cuci mata..seronok tgk pameran pengantin nie..leh tgk2 segala mcm yg lawa2 n cantik2..hehehe..

Dan yg penting my OV AQEEL STUDIO ada tau masa pameran nanti..owner dia encik Shahrul..sila2 cari mereka di sana nanti....lala suka hasil kerja dorang..santek..nie salah 1 pic dr hasil kerja dorang...





semua dijemput yer terutama b2b from utara yg nk kawen 2013 n 2014..sila2..

x sabaq nk p cuci mata..hehehe..ok la yer nk out dh....nanti ada masa n kerajinan update lg..babai..

- L.A.L.A -

p/s: my wedding will postpone until ??????

3 cerita2:

cha said...

u kenapa? ok ke tak ni?

SFaezah said...

uish..mcm syok ja nak pi..time tu pon sy balik kg..tq for the info :)

orked violet @ SYA said...

Ana.. same la kite.. wedding postpone smpai ad rase nk kawen.. uhukkk

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger