Friday, January 25, 2013

KARNIVAL PENGANTIN YAWW..

Asalamualaikum w.b.t..

Selamat hari Jumaat..Penghulu segala hari..Semoga hari yg indah utk semua yer..



Nampak tak gambo kt ats?kt my hometown ada karnival perantin..hahaha..apa lagi,kang lepas solat jumaat nk p usha-usha n cuci mata la..tgk apa yg best..mn tau kot2 kang ter "book" apa2 ke kan..nk pegi ngn my love,my love jauh nun di somban jd nk x nk kena la pegi sensorang jer..lgpn lala dh biasa jenjalan sensorang,seronok jugak..ikut je kaki nk masuk kedai mn kan,nk beli apa kn..hahaha..

Karnival berlangsung selama 3 hari start dr hari nie sampai hari ahad..karnival dekat CMART a.k.a AMANJAYA MALL..soping complex betul2 tepi highway Sg.Petani Utara...kuar highway nmpk dh soping complex yg besar la jugak nie tp x brp nk happening sgt la..tp blh la kalu setakat nk jalan2,cuci mata,makan2,tgk wayang n main boling..ada la semua tu..



Ini la rupe AMANJAYA MALL..ok la kawan2,nk mandi,solat n bersiap nk p karnival peranti..*x mandi lg kau lala,dh tghari dah..hahaha...dasar rajin ya amat kau..hehehe..ampun yer kawan2..

nantikan next update entry lala apa yg best dekat karnival perantin...


- L.A.L.A -


p/s: nk book apa ye kt sana?

4 cerita2:

orked violet @ SYA said...

amanjaya mall??ktne nih? Sya dulu degree kt uitm merbok. sLaLu gk g SP. tp time tu xwujud g kot.

nih yg rindu kt SP nih! da mcm KL (chewahh.haha)

Princess Feyqa said...

jauhnyee! fiqa tringin nk g karnival pengantin sume tpi selalu clash ng aktiviti lain huhu

cha said...

selamat mensurvey mane tau dpt murah murah ke kan :D

A.N.A said...

Baru wujud je sya dlm hujung2 thn lepas je..baru lg la

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger