Saturday, January 26, 2013

JATUH CINTA

Asalamualaikum w.b.t...

Hari nie sabtu,esok Ahad maknanya esok kejaaaaaaa...waaaaaaaa..malasnyer.

Td godek2 intenet cari idea utk design bj pengantin nanti dh nk antar kt butik utk sesi perbincangan..masa dok mencari design baju terjatuh cinta pulak dkt gambar-gambar nie..





Apakah persamaan 4 gambar nie?ye,kain-kain mereka..lala jatuh cinta pulak dgn kain2 meleret nie..rasa mcm cantik je..bukan rasa la,mmg cantik pn..sgt cantik,rasa mcm nk buat kain mcm nie pulak utk baju pengantin lala..hehehehe...sgt2 suka..

Ok lah,nk sambung verangan la bj pengantin mcm mn..

Selamat mlm kwn2..


- L.A.L.A -

14 cerita2:

loytha'san said...

lala..memang cantik! kaler dusty pink tu sy admire sgt..huhu

eddany @ WE said...

semua chantek dear... kalau u nak simple je yang 1st pix tu chantek!!! WE suka sgt hehehe

Cik Nina said...

Salam kenal.. :)
cantikkkkk...yg deisgn leuniey tu pun cantik, tp nina nye design utk bju akad nikah cm yg pertama tu. hehe

orked violet @ SYA said...

cantek!!!

tp train @ kaen leret2 cm xseswai ngn Sya. huhuhu

cha said...

baju first tu cantik design and kain dia lawa sgt :)

khadijah said...

kalau resepsi buat meleret2 cantik gak.. baju maria elena pun cantik je, simple but cantik, kain meleret2.. :)

s h a said...

lala...memang cantik sume baju tu.sep2.sha pon ske kain meleret2 cmtu.beshnye kalau dapat pakai. :)

A.N.A said...

Cantik kn?tp org pendek mcm sy x sesuai...hehehe

A.N.A said...

Mmg nk wat yg simple2 jer..

A.N.A said...

Waaaa...cantik la bj nikah nina nanti..

A.N.A said...

Sama la kite dear x sesuai...

A.N.A said...

Warna cantik,desugn pn cantik kn..

A.N.A said...

lala x sesuai..kalu kt hotel x pe kain meleret,kalu kt kampung,abis disapu semua..hehehe

A.N.A said...

Kn verangan dpt pakai tp x blh..hehehe...

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger