Friday, January 18, 2013

D.I.Y VEIL NIKAH: PART TWO

Asalamualaikum semua...

Tajuk kemain lg kau lala...hahaha..layan ke je la ye kawan2 b2b ku semua.

Tengahari td kuar kejap pegi kedai buku popular cari stationery..kalu x disebabkan dpt kupon rm10 from popular x pegi jugak..hahaha..alang2 dh kuar jap td,mula la kaki jd panjang sikit melencong selain dr kedai buku..

Termasuk body shop n termelayang la duit..hadoii la mcm mn nk berhenti dr shopping nie..pdhal dh dok tanam azam dlm diri dr berhenti shopping produk kecantikan nie semua..nk stop shopping,nk fokus ttg wedding je tp x blh la..adoii la..rasanyer kena dok umah je kot,x leh p jln mn2..hahaha..x pn bawak cash sikit je x pn ngam2 je utk beli apa yg patut kn..lain kali nk buat mcm tu la..bwk cash cukup2 je utk keperluan..kwn2 ada cadangan?sila kemuka kan...

nie lah hasil tangkapan dekat body shop

After temelayang duit kt body shop,lala ke destinasi seterusnya..


Nie la persinggahan seterusnya..kalu kt sg.petani nie la antara kedai brg pengantin yg fofular..mmg b2b akan ke sini la utk mencari apa yg patut..termasuk la yg tgh menulis nie..hehehe..kt sp je ada 3 kedai WS Handicraft nie tp skang tinggal 2 rasanya sbb dorang pindah kedai yg baru lg besar n selesa n mudah nk mencari brg..

Meroyan la kejap td masa masuk kedai dorang yg baru pindah tu..selesa je dgn econ lg..pegi dekat bhgn bead ngn lace..kt bhgn lace yg meroyan jap..santek2 habaq kt hampa..maka td dgn berjaya nya telah membeli brg2 utk d.i.i project veil nikah..

pic from instagram
lala beli pearl,batu apa ntah nama,manik n flower lace..wah..semangat nk d.i.y veil nie..harap2 jd la..

ok la,sekian entry utk veil nikah..nanti sambung dlm part three pulak..


- L.A.L.A -

p/s: my veil adalah simple ya amat..

4 cerita2:

cha said...

shopping dgn perempuan memang tak dapat dipisahkan so tak boleh buat apala haha

wah kreatifnya nak diy :)

A.N.A said...

cha: tu la kan..mmg x blh dipisahkan betul..hehehe..tp kena stop kejap fokus preparation wedding dulu..nanti duit habis kt benda2 yg x penting..

kreatif?x de kreatifnya tp gagah nk buat jugak wlpn tgn mcm kayu..jgn hancur sudah la..hehehe

fatehamohamed said...

hahahhah..nak kawen ni lala..kontroll sopimmm..heeeeee

chil&zam said...

lala..pearl tu berapa ringgit?? byk tak?? jwp kat blog chill pon xpe..:)

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger