Tuesday, November 27, 2012

HANTARAN KAWEN

Hai kawan2 semua..slmt mlm.dh dinner blm?lala dh kenyang kena nasik  kandaq.
Mcm mn la nk diet mcm nie.
hehehe..abaikan.
nanti2 la kita diet.

nk tunjuk gambar hantaran kawen yg lala suka .

suka yg juntai2 tu..warna tema hantaran nie sama warna tema sebelah lala
PINK+GREY

lala suke kain pelapik dulang hantaran nie.mn nk cari ye?
rasa mcm elegan n mewah je.


so,nie antara yg lala suka.sumber gambar ambik dr majalah PESONA PENGANTIN.
sapa2 tau mn leh dpt kain pelapik dulang tu,kongsi la ngn lala yer..hehehe.
wat masa nie bekenan mcm tu la tp ada tempoh lg 9 bulan maka takut nanti tesuka yg lain pulak.
(^___^)


- L.A.L.A -

7 cerita2:

cik mah said...

cantik sngtlah lala...teringin pulak nk mcm ni...boleh kot kan DIY sendiri...???

fatehamohamed said...

nmpk elegan sgt hantaran3 ni..aaa..sukee~~

Farhana IezAna said...

rsenye kain lapik dulang tu ada jual kt nagoya plaza alam sentral..

s h a said...

cantikla pelapik dulang tu lala.sha xde idea mane nk dapat.gudluck mencari ye lala. :)

chil&zam said...

salam..for ur info pelapik dulang yg lala maksudkan tu adalah lace..
yang klo lala tgk sekarang ada org kata 3D flower lace (if im not mistaken la) yg dia jahit 1 line bunga kt keliling tudung..haa.itu la bendanye..(cube perati gmbo tu bebetul.

kat bandung dia dijual sebidang kain(lace yg dimaksudkan)..sampai je kt M'sia org or kedai2 jahit or kdai pengntin dia jual per line.. 1 line bunga..or mmg dipasarkan di malaysia dgn style camtu..xtahu lah..

tp mmg jumpa macam2 kaler kt bandung..

loytha'san said...

yang flower lace tu ade kat nagoya lala! :)

Lyaa Suriany said...

cantiikkk


kite nya belom decide nk buat or tempah ngn org je.
pusing pusing

eh lupa lak nk kenal kan diri

kite b2b from kelantan
http://thebrideandthegroom.blogspot.com/

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger