Friday, October 12, 2012

RAYA PUASA 2013???

Asalamualaikum kawan2,b2b,m2b n mommy2 yg santek,cun n semoga sihat semuanyer yer...Salam jugak,penghulu segala hari...yg lelaki jgn lupe nanti tengahri pegi solat jumaat...(^___^)...

tajuk kat ats mmg x boleh blah kan...hahaha...raya haji 2012 pn x lepas lg dh nk sambut raya puasa 2013...hehehe...x de la,lala cume nk tau raya puasa 2013 bila agak2nyer...senang nk buat perancangan dari sekarang...smlm dh sembang dgn Encik Kawan kiteorg dh pilih waktu yg besesuaian tp blm ada date yg betul2 tepat lg coz Encik Kawan nk focus on wedding adik dia dulu februari 2013 nanti...so lepas pd tu baru nk focus on kiteorg punye plan pulak...(^___^)

pepagi buta bangun td terus on lappy n BW sana sini...tetiba jumpe NIE kat blog HONEY SAKURA@eimy... maka tarikh2 yg akan dipilih adalah selepas februari 2013...insyaAllah...semoga diberkati dan dipermudahkan urusan kali ini...tp Encik Kawan dh bg hint mcm lepas raya 2013...lambat lgkn rasanya masa tu tp skang pejam celik pejam celik dh bulan oktober,lg 2 bulan je nk berakhirnya 2012...sekejap je masa skang berjalan...apa pn lala berdoa semoga kali ini adalah yg terbaik utk lala...semoga Allah memberkati segalanya...untung jugak PJJ nie,sekurang2nyer lala terhindar dari segala perkara2 yg tidak elok wlpn PJJ nie dugaan dia lebih hebat sikit sbb masing2 x nampak depan mata...=)

ok lah,sekian utk waktu nie...nanti sambung lg...lg 2 minggu kite nk sambut Aidiladha...sekejap je waktu tinggalkn kita...apa pn semoga kita lalui hari mendatang dengan senyuman...

aidilfitri 2012...



-L.A.L.A -

p/s: nk siap2,nk kuaq g tgk wayang citer hantu kapcai...org lain dh tgk bezaman,lala baru nk tgk...hehehe...

5 cerita2:

veesakura said...

alhamdulillah..semoga semua berjalan seperti yang dirancang.aminnn :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

cik mah said...

Hehe...kn plan dah ek raya 2013...umah sendiri ke umah merua ek..hehe

Aishah Jahirah said...

wah bestnya tengok movie.....mcm best hantu kapcai tu...

A.N.A said...

aishah jahirah: best citer hantu kapcai...lawak..x rugi la tgk...hehehe

A.N.A said...

cik mah:both side...hehehe

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger