Tuesday, December 27, 2011

TAK MAMPU....

AKU BELUM MAMPU UTK MENULIS,BERCERITA APA2...
MASIH MEMERLUKAN MASA...DOAKAN YG BAIK2..TAHNIAH PD B2B YG DH MENGAKHIRI ZAMAN BUJANG...



- L.A.L.A -

10 cerita2:

Aisyah Humaira said...

lala.. aduhai.. speechless..

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

lala.....biarlah keadaan meredakan segalanya....eimy tak tau apa yg lala hadapi skang sbb tanda soal kan...kalo pasal putus tunang...eimy penah hadapi sebanyak 2x....kalo lala nk teman bicara...nk share dgn eimy...lala leh email eimy jek kat lovelycutecrystal@gmail.com k....

eimy sudi mendengar luahan lala tu....sabar k dear....sesungguhnya tiap kejadian tu ada hikmahnya...

nurul izayani said...

nape ni dear..

°`° NiSa °`° said...

akak, knp ni?

choclairissa @ intan said...

lala..walaupun saye x tau kisah sebenar..doa banyak2 k..saya pun ade masalah..semua org ada masalah...hanya doa n tabahkan diri je mampu..yes bukan senang..buat bende yg happykan diri k..ingat kita masih ade keluarga n kawan2 lain yg masih sayangkan kita :)

[az azhari]™ said...

take care lala ♥

miss ain said...

salam perkenalan dear. setiap orang ada masalah. kita kena hadapi ngan tabah. sabar ekh. i link u dear.
http://nurulainlatif.blogspot.com/

nasuha ahmad helmi said...

saya ada singgah bloh lala sblum ni,tapi ni baru terbaca pasal putus tunang...harap lala bersabar dan bertenang ye..Allah sentiasa ada..

J.i.J said...

hai lala,

act dah bace ruangan ni before this tapi baru rase nak note something...

lala, Dugaan bertunang baru sebesar zarah, Allah ade perancanganNya tersendiri.pasti ada Hikmah, biar luka sebelum akad dilafaz dari luka selepas Akad ..ianya akan lebih pahit.. Saya mungkin x tahu apa yg terjadi ..harap lala sabar dalam menempuhi kehidupan yg lebih baik..Ingat Allah,ingan mak ayah ingat keluarga dan kawan2 yg sentiasa disisi...

Sabar itu Indah, sabar itu akan membuatkan kita lebih banyak menilai sebelum bertindak.. dan sabar itu pasti akan temui ketenangan dan kebahagiaan .. ok dear.. saya doankan yg terbaik untuk lala..

RADIOKITA said...

salam, sekiranya tidak menjadi keberatan, dapatlah kiranya dimasukan code html radiokita kedalam blog ini ..
terima kasih

http://radiokita-malaysia.blogspot.com

#Siaran RADIOKITA boleh didengar melalui blog anda apabila siarannya on air.

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger