Tuesday, October 11, 2011

WEDDING PLANNER....TOLONG!!!!!

Samat tengahari kengkawan....baru hari selasa..Minggu yg bizi,bkn minggu nie je..sampai sekolah cuti la sibuk...ada 3 lg program yg nk kena setel,dgn JPN nk turun hari ahad nie..adoii...mcm2..blm masuk hal kawen lg..

Lala ada masalah nie..lala nk tukar wedding planner,agak2 korang boleh x?dgn wedding planner lama,lala baru bayar duit utk baju sbb lala amek baju baru,so utk pelamin n meja makan beradab x bayar lg la..jadi lala ingat nk tukar wedding planner lain..wedding planner yg lala nk amek kali nie dia punya hasil mmg terbaik la bg lala..sbb bg lala WP kali nie bkn calang2 org jugak la..harga yg dia bg pn lebih kurang dgn WP yg buat baju lala...so skang lala dlm dilema mcm mn nk bg tau WP lama yg lala nk cancel pelamin n meja mkn beradab..bkn la lala x puas hati dgn service dorang cuma lala jumpa WP yg lebih baik...

mcm mn nie...ape pendapat korang?agak2 x pe ke kalu lala tukar WP..tolong2...pendapat please....


- L.A.L.A -

p/s: sgt berharap dapat tukar WP..kalu lala berjaya tukar WP.lala akan review sapa WP baru lala...hehehe..

6 cerita2:

Renee Meow said...

rasanye boleh je..xsalah kan sbb kite customer.. cuma takut deposit burn la.. or try mintak elok2 duit deposit tukar dgn barang lain ke??or juz ckp elok2 jer depo untuk baju..n others u ckp la u menang contest ke, da ada org sponsor ke.. tipu sunat.. haha ;p

Diana @ bilakukatacinta said...

try to discuss lala...sumetimes ada WP boleh accept..but deposit burned lah.... tp kena consider jugak keadaan dia...yelah, dia dah tolak offer org lain kerana menerima offer lala...So, tetiba di tengah jalan...lala 'tingaalkan' dia....might be akan ada rasa 'kurang senang' nt...

choclairissa @ intan said...

setuju dgn renee..terpaksa la create something..tapi cakap baik2 la..maybe die phm..good luck :)

Mia-Ina said...

biasanya deposit burn..jrg ada WP yg x marah klu batal..kecuali yg baik hati sgt

Fathin Md Nor said...

hehe.. takpe fikirkan yang terbaik dear.. its your day so maybe kalau boleh dapat lagi elok, since u baru bayar booking baju, maybe boleh teruskan yang first one with the baju.. yang lain2 decor boleh a,bik yang second. cume yups mcm kawan2 cakap, kena ckp leklok lah kan.. so that both puas hati.. ;)

Anonymous said...

Lala, u jd tukar WP x? kes i pun mcm u.. tp x jmp dia lg... kta nk ckp ape ek? tkt jgk dia marah

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger