Saturday, July 2, 2011

NEWBIE vs WELL-KNOWN

Salam hari sabtu...hari kena kerja..boring btl..

Tgh berfikir2 nie sama ade mahu mencuba hasil air tgn newbie as my WP atau yg dh well-known as my WP..tgh confius nk pilih yg mana..dua2 blm letak depo lg,kalu hired newbie charge 1.6k..insyaAllah..kalu hired yg well-known mayb goes around in 2k-2++k...mmg buntu la nk pilih yg mana..kata hati kadang2 suh pilih newbie tp takut jugak kalu hasil dia x seperti yg kita harap especially ttg baju coz i want new dress for my wedding attire,semua la lala risau..kalu pilih well known as my WP,semestinye kena kuar duit lebih la sikit..tp tgk hasil kerja mmg okeh la..baju,pelamin n lagi la..adoiii..fenin2..nk pilih yg mn nie..x tau..

b2b pendapat korang mcm mn?

- L.A.L.A -

p/s: kak muri (perempuan tulen),lily (palsu bang).....

6 cerita2:

Wanie said...

wedding planner ni memnag wajib ade ke?huhu
mungkin kalau newbie tu hasilnye bagus, ok je la upah die..:)

nida-razak said...

nida pon keliru pasal ni..atlast nida pilih newbie coz style dia style baru..arap dia ok..huhu

Mia-Ina said...

teringat pengalaman plh new bie photograpgy..rosak segalanya....rs nya pilih yg baru tetapi konsisten..kena siasat juga cara layanan, rundingannya..yg ptg suit dgn kte pilih...jgn at last buat naya..mmg kena nangis la ari last2x nk dekat wedding..ni peringatan sblm terkena nida. buat pemilihan betul2x ye

A.N.A said...

wanie:ade org perlu,ade org x perlu..mcm lala rasanyer perlu,serah kt WP je semua..hehehe tp mcm doorgift lala urus sendiri..

A.N.A said...

nida:tau x pe..tgh pening lg nie..hehehe

A.N.A said...

mia: patut mia ingatkan lala suruh cari OP yg betul2 ok..risau jugakkan,kite bayar mahal2 tp amek gambar x memuaskan..huhuhu..layanan ok cume hasil kerja yg dh pengantin ambik x byk,tu yg merisaukan..baju2 yg display kt butik nampak ok..tp tu la newbie nie,x tau mcm mn hasil dia..

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger