Thursday, June 2, 2011

PRINCE WILLIAM CERAI DGN KATE MIDDLETON..BIOR BENOR?




Selamat ptg semua...dh terbaca 2,3 blog dok review pasal kes Prince William dh divorce ngn Kate Middleton..biar betul cite nie?baru je lg diaorg kawen...senang2 je kn diaorg nie..rasa nk kawen,kawen..nk cerai..cerai..mcm2..nk tau lebih lanjut, klik sini


x tau la betul ke tak cite diaorg nie..terkezut gak lala..pdhal wedding diaorg punye lah gah..baju si kate punye la cantik kan tp baru 5 minggu dh cerai...hubungan yang di pandang enteng..ape pn,hanya jauhari mengenal manikam...*ade kena mengena ke ngn entry nie...hahaha..

- L.A.L.A -

p/s: semoga hubungan lala n encik abg hingga akhir hayat..amin.

7 cerita2:

StrewberiManis =) said...

eh yeke lala?
macam terkejutttt gak ni
fushhhhh


btw sbg lala dengan incek tersayang bahagia n kekal selamanya ye :)

A.N.A said...

SM:lala pn tgk 2,3 blogger dok review pasal nie..tu la,tekejut kn..x sangka..

tima kasih..lala pn doakan SM bahagia hingga akhir hayat ngn encik nunang..(^____^)

Hidayati Farhan said...

lorrr, kan baru kawen. xkan lah. BTW link yg u bg pon cam xleh caye je kan sumber dia. cam tipu je news tu. ish, sygnya wedding tu

A.N.A said...

HF: x tau la btl ke x..harap2 x la kan..bak kata dlm hantu kak limah..nampak benor menipunyer...hahaha..

kitakesitu said...

bia betik.br sebulan je kot...

Rilla said...

Rilla rasa cerita ni tipu jek. Diorang kan dah scheduled untuk pergi Canada this month. Lagi pun kalau baca ayat yang kononnya Prince William cakap tu, takde bunyi macam ayat official yang keluar dari royal family. Diorang bukan boleh suka2 kuar statement camtu

A.N.A said...

rilla:btl2..ayat dia mcm org2 biasa mcm kita akn ucap kalu divorce kn..hehehe..ape pn,harap2 ia hanya gosip yg nk memeriahkan gosip dunia..

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger