Friday, July 1, 2011

GREY+BABY PINK vs BLUE+PURPLE

Selamat tengahri...(^___^) x tau nk mule mcm mn sbenarnye..lala nk mintak korang tolong vote between this two color for my wedding :

GREY+BABY PINK

OR

BLUE+PURPLE


tgh penin nk pilih antara 2 nie....so,nk tolong korang vote yg mana ok...(^___^)


- L.A.L.A -



14 cerita2:

Miss Sunshine said...

huhu... tak tau nak vote yang mana untuk lala.. ikut hati nak vote warna pink grey tu... sebab sama tema dengan wedding kite.. ^_^..

cikji said...

both color mmbuatkan saya rabun mata sbb dua2 santek.tapi pink more to girly.lau si dia xkisah pkai pink,on je lah.

choclairissa @ intan said...

saye vote grey+pink! xtau kenapa tapi lagi suka combination kaler tu~

Q said...

blue purple is my theme!!hihi

Wanie said...

sy vote grey + baby pink..
sbb warne tu sweet & match lagi..:)

A.N.A said...

MS:tgh penin nie..huhuhu

A.N.A said...

cikji:tau x pe..dua2 warna lala suke..encik B mmg x kisah tp encik B gelap..x tau sesuai ke x..

A.N.A said...

intan:suka kan..

A.N.A said...

Q:ye ke?penin nie..hehehe

A.N.A said...

wanie:sweetkan..rasa mcm cantik je..hahaha

eidA said...

dua-dua canteq la...huuu...
tp, nk lovely, grey pink la kan..hee

nk kelainan, blue purple..hee

mawar:merah:jambu: said...

vote for grey+pink!!

plain jane said...

lala... sokong dgn eida.
grey-pink memang sweet.
tapi... purple blue lagi cantiks okey....

hehehe, i pun sampai teringin nak kaler tu untuk wedding nanti... hehehehe, lagi pun, purple-blue masuk untuk kulit gelap juga....

sementara kalau pink-grey mena hati2 untuk kulit yg gelap, takut kurang sesuai...

itu pandangan saya....

BAIZURA NATASHA said...

i vote for purple-blue.. sgt cantek.. infact, i pn bekenan gilaa with the color..

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger