Saturday, May 21, 2011

WHITE GOLD RING vs GOLD RING

Kite update entry dulu..hehehe..baru2 nie dh pegi tgk cincin kt tomei..*gediks gilez....lala x berapa berminat dgn cincin emas kuning,wlpn cincin emas kuning nie byk maknanye...hahaha..lala lebih suke cincin emas putih sbb rasa lebih cantik,elegan n menarik..lg pn emas kuning skang makin lama makin mahal..kesian kt encik kawan nanti..huhuhu..jd lala nk mintak emas putih je la..

Lala nk mintak mcm nie kt encik kawan boleh?
.
.
.
.

Cute cake 2sgt cantik..*nk pulak kalu sarung kat jari lala..hahaha..

Cute cake 2simple je...tp cantik

last one............


Cute cake 2 ada berlian...hahaha..meriah jari den..

Begitu la ye..ape pn sukat baju di badan sendiri..beli yg temampu sudah la..*mengingatkan diri sendiri..ikut nafsu,hancur semuanya....ape pn lala suka cincin yg simple je,lg 1 lala jenis yg x suke perhiasan di jari,kalu pakai cincin pn mesti bukak,pastu letak merata....*risau den nanti cincin kawen pn den buat mcm tu...hahaha..mau kena tarik telinga ngn encik kawan..

sekian...jom solat Maghrib dulu..

- L.A.L.A -

6 cerita2:

Miss Sunshine said...

lala dah beli cincin ke? ke baru pergi survey2 je? cincin lelaki survey tak?

A.N.A said...

miss S: blm lg.lala br survey2..cincin lelaki pn x survey lg,lgpn kt tmpt lala sg.petani nie x tau nk cari kt mn cincin silver utk lelaki..tanye kt tomei,diaorg x de..

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

suke yg the last one.....simple........hiiii~
org tak reti pakai cincin...taktau nak beli cincin ape...huuu~
tomei murah tak..??

A.N.A said...

cik lijah:sama la kita x reti pakai cincin,rasa mcm jari x leh benafas...hahaha..tomei leh tahan gak la harga dia..hehehe..lala x survey btl2 lg,br tgk2 mcm tu je..br 1 kedai pegi..hehehe..

Rilla said...

Gambar first tu macam cincin nikah Rilla..hahah. Yang last pun cantik.

A.N.A said...

rilla:ye ke?sgt suka..suka..seronoknye dpt cincin mcm tu..hehe..

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger