Wednesday, May 25, 2011

RABU TANPA KATA-KATA

Salam hari rabu..hari nie kita berbahasa melalui picca je..

credit to BUDUDANBELACAN

credit to SHAHIRA PHOTOGRAPHY

CREDIT to Lens@work and Cik Lijah


Credit ENCIK GOOGLE

lala sedang jatuh cinta dgn gmbr2 ini..picca versi kaki...*mcm pelik je bunyi dia..hahaha..ape pn x kira la post wedding ke pre wedding lala nanti mesti ada picca versi kaki..sgt gojes bg lala..rasa sweet je..

sekian...

-L.A.L.A -

p/s:encik abg sila penuhi kehendak saya ini..

4 cerita2:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

hihi......org pon ade gambar versi kaki dan suke sgt gambar itu....
sweet kan lala....hehe

A.N.A said...

a'ah..lupe gmbr versi kaki cik lijah..x ingat..x pe,lala edit post tambah gmbr cik lijah..sgt sweet kn..lala suke sgt2..

Q said...

Kalau Q ada couple sandal, memang akan amik gmbr versi kaki ni juta2...tak tau lah nape, saya nak sgt couple sandal..hahah

A.N.A said...

Q:setuju sgt2..ape saja ttg kaki..(^____^)

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger