Monday, April 25, 2011

Pengapit tp siapa?

Selamat hari Isnin..hari nie line tenet giler sikit,bengong2..nyampah..hahaha..tgh pening pasal sapa nk jadi pengapit lala nanti..ada 5 calon dlm kepala nie...
  1. Best fren since skool lg..(ibu)
  2. Kawan rapat kt tmpt keja (anak dara)
  3. Kwn rapat zmn study kt kolej (anak dara)
  4. kazen (anak dara)
  5. Isteri arwah kazen(kira isteri dia kazen jugak la kan,ibu)
Pening2...sape lala patut pilih...tp semua keputusan kt tgn lala..yg pasti bakal pengapit lala memahami lala..tu yg penting..Kena tanya diaorg jugak,diaorg nak x n free x masa tarikh tu..hehehe..

- L.A.L.A -

9 cerita2:

Lala Latif said...

sy pun tgh dalam dilema...smpai skrg xdecide lagi sape akan jadi pengapit....:-(

nida-razak said...

fist ly, lala kna tgok yg mna lala serasi n selesa, pastu yg mna senang nk dtg, means yg dekat ke, yg comitment kje dia xsusah ke..so, 5 calon td tu lala susun ikot 2 ciri yg nida sebut tu..ble da susun, baru lala tanya sorang2 mula dari yg fist la.. =)

Fad and Sarah said...

hehe ikot pengalaman kita.. amik la pengapit yg bkn jenis pemalu.. yg mmg volunteer nk jd pengapit.. dan jenis x kisah nk tolong kita wat apa jek dr seblom, semasa dan selepas majlis. klu kita teremosi pon dia leh pujuk2 kita. hehe just my two cents.

A.N.A said...

lala:tu la tgh pikir2 nie..siapa yg nk dipilih..

nida:huhuhu..btl ckp nida tu..nanti lala pikir yg mn yg paling sesuai..tq ye nida.

A.N.A said...

sarah:yup..setuju tu..sbb tu kena pikir btl2 nk decide sape jd pengapit lala nanti..hehehe..tgk pengantin yg malu..hehehe

Fad and Sarah said...

klu lala tgk slideshow kt blog, leh nmpk pengapit kitorg lg vogue drp penganten. hahahah.

A.N.A said...

sarah:yg tu yg x nk..pengapit lebih dr pengantin..hahaha..harap2 pengapit lala nanti x vogue dr lala sbb hari tu hari lala..

Fad and Sarah said...

(^^,) wlupon diorg nmpk vogue, tp penganten tetap lg glamer. apa pon, kita harap pilihan pengapit lala yg terbaik nanti. InsyaAllah...

p/s: pengapit kita sepupu blh arwah ayah. nk bg adil, bila time outdoor, yg ikut sepupu blh mak pulak. jd 2-2 blh merasa n xde yg kecik ati. ngeh ngeh ngeh

A.N.A said...

hehehe...yg penting pengantin kena lg glamor kn..

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger