Monday, January 17, 2011

Tiffany blue?baby blue?aqua? turquoise?


Assalamualaikum w.b.t...

ISNIN a.k.a monday blues coz cuti 3 ari sempena Besday Sultan Kedah yg jatuh ari ahad,smlm la 16 Januari(kalu korang bekerja di kedah,ari ahad hari keje,jumaat sabtu ari cuti)....indah sungguh ari cuti sbb dpt berehat dan bemalasan kat umah..asyik sungguh...

  Ok..bebalik pd tajuk utama,td cume selingan aje..hehehe..tifanny blue,baby blue,aqua,turquoise?semua tu adik beradik ke?tibe2 rasa mcm warna nie cantik..rasa mcm sweet,lembut je.sesuai x utk wat akad nikah?hehehe..lala dh terbekenan n tersuka ngn warna adik beradik biru nie..hehehe.. 







D
Dalam dok mengodek encik google,tibe2 lala tejumpe 1wedding cake yg lala rasa comel je kombinasi warna dia wlpn x penah la lg tgk org kite buat tp x tau la kalu ade tp x tejumpe lagi...

TURQUOISE + ORANGE

Ape pn warna biru dan semua adik beradik dia cantik..terutama yg soft color,nmpk sweet je..so,pada B2B yg pilih warna biru dan seangkatan nye mmg sgt cantik..


- L.A.L.A -

1 cerita2:

:: lala :: said...

suke gile wane ni....gagaga...

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger