Sunday, January 2, 2011

1 TAHUN TAK MEMBELI-BELAH...boleh ke?????

.

Salam hari ahad...

Pagi nie baca suratkhabar kosmo ahad n baca 1 artikel dimana sorang minah saleh nie 1thn x membeli belah langsung,dia just beli basic things je sepanjang tahun tu,huhuhu...x sangka ade ye org yg sanggup menahan nafsu dari mensopingkan diri...owh..jadi dgn tiba2 lala terasa nk mencuba pulak blh ke lala x soping utk 1thn nie?kira nie adalah azam baru tambahan lala utk tahun nie...Lala pn msj encik bgtau:-

"Ana ade azam baru..1 thn x membeli belah.ok x?"

Lalu hp bebunyi lagu Azfar-Akan Ku Jumpa tanda msj masuk.Msj dari encik bebunyi:-

"Ok.Tapi leh tahan ke?"

lala balas balik:-"insyaAllah"...

hehehe..encik mmg memahami lala nie suke soping sampai kadang2 encik bagi ceramah free kat lala sbb boros beli mcm2 terutama kasut.Sampai kalu pegi jenjalan kt shoping mall,lalu je depan VINCCI encik dh tarik tgn jln jauh2 dr kedai kasut VINCCI...huhuhu..sbb tu kalu lala pegi beli kasut x pegi ngn encik,pegi ngn member..senang.

Semoga lala berjaya memenuhi azam lala nie.Mampu ke lala menahan nafsu dr tidak mensopingkan diri?caiyok2...lala


suke nie jugak.*credit to Rubiey Scarft.
yg nie jugak*credit to rubiey scarf
bye2 vincci..T_T
  
*jatuh cinta dgn kasut nie..sgt tantek,dh g cube main2 kasut nie kt vincci



Banyak lagi yg lala suke tp semua 2 lala leh tgk2 je la n idamkn je la..melainkan kalu encik lala baik hati nk hadiahkan..hehehe...begitu lala azam lala..1thn tak membeli belah..T_T.

SELAMAT MAJU JAYA LALA.....

- L.A.L.A -

0 cerita2:

Post a Comment

Sila cerita2 ye..(^_____^)

Recent Visitors

© 2013; Angan-angan Lala | Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger